Rouge

Rouge

Mariska Hargitay és Peter Hermann esküvője

2010. május 13. - GlitterBaby





Mariska Hargitay nem csupán az egyik legsikeresebb magyar származású hollywoodi filmcsillag, az NBC Különleges ügyosztály (Law and Order) című sorozatának állandó főhőse, amiért Golden Globe és Emmy-díjat nyert, de ráadásul egyike a legszebb ötven amerikai sztárnak.
Mariska 2004. augusztus 28-án házasodott össze Peter Hermann-nal a kaliforniai Santa Barbarában. Hermann író és színész, aki Trevor Langan védőügyvéd szerepében gyakran megjelent a Különleges ügyosztály kockáin.





A ceremóniára az ifjú pár egy antik Jaguárral érkezett.




A koszorúslányok a pár ismerőseinek gyerekei voltak.




Mariska rózsát és gardéniát viselt a hajában a szertartáson.




A mennyasszonyt édesapja kíérte az oltárhoz, aki nem más, mint a magyar születésű egykori Mr. Universe Mickey Hargitay.




Mariska édesanyja is nagy híresség volt: az 50-es évek amerika szexszimbóluma Jayne Mansfield. Szülei 1963 májusában elváltak,ekkor Jayne már tehes volt Mariskával, de ezt a „mexikói válást” azonban később egy bíró érvénytelennek mondta ki. Néhány hónappal Mariska születése előtt kibékültek, de hamarosan újra szétváltak, majd 1964 augusztusában mégis megkapták a bírói hozzájárulást válásukhoz. Néhány héttel később Mansfield hozzáment Matt Cimber filmrendezőhöz.
1967. június 29-én Jayne Mansfield meghalt egy karambolban a 90-es főúton New Orleans és Slidell között, akkori barátjával, Sam Brodyval és a sofőrrel együtt. A három és fél éves Mariska a hátsó ülésen aludt, túlélte a balesetet, de a fején cikkcakkos forradást hagyott hátra a baleset. Miklós és Zoltán testvérei szintén a kocsiban voltak és ők is megúszták apró sérülésekkel. Anyjuk halála után apjuk és harmadik felesége, Ellen Siano nevelte a három gyereket.


A templomi szertartás 200 vendég előtt zajlott.




A vendégek közt volt Hilary Swank és akkor még férje Chad Lowe.




A vendégek között volt még Lee Rose, Jodie Foster és Mary McLaglan.




Mariska édesapjával, aki két évvel az esküvő után hunyt el.




Az esküvői torta egy nagyon különleges csokis-vaníliás desszert volt, pillangókkal és virágokkal díszítve.





Kislányok táncolnak a a mahagóni táncparketten az esküvő utáni partin.




Mariska Christopher Melonival




Az ifjú pár első tánca





Forrás: InStyle

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr507038645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szoszo 2010.11.01. 14:55:11

Mennyi kép és mind milyen gyönyörű! Profi bejegyzés!
süti beállítások módosítása