Rouge

Rouge

Wayne Rooney és Coleen McLoughin esküvője

2010. május 13. - GlitterBaby









A liverpooli munkáscsaládban született Coleen McLoughlin megfogta az isten lábát, amikor a nem kimondottan jóképű Wayne Rooney barátnője lett. Gyerekkori barátok voltak, és Rooney sokáig kajtatott Coleen után, míg a lány beadta a derekát. A pár 2003-ban jelentette be eljegyzését, és Coleen még akkor is megbocsátott, amikor Rooney-ról kiderült, többször meglátogatott egy negyven év körüli örömlányt.

2008. június 12-én Olaszországban tartották meg az esküvőt. 64 fős násznépet különgép vitte Portofinóba, a katolikus ceremóniát egy Ligur tengerparti 17. századi kastélyban rendezték. A jó időt azonban még ők sem tudták megvásárolni, egész nap esett.
A menyasszony a templomi esketésen egy 200 ezer fontot érő Marchesa ruhát viselt, amelyet gyémántok és gyöngyök díszítettek, és nyolc méteres uszály tartozott hozzá.

A polgári szertartás:





Coleen immár gyönyörű menyasszonyi ruhájában:






Az esküvő:




Az ifjú pár a családtagokkal és a barátokkal:




A partit egy több millió fontot érő luxusjachton tartották, amelynek külön helikoptere volt, az ifjú párt pedig 400 ezer fontos gázsiért Coleen kedvenc együttese, a Westlife szórakoztatta.
Az olaszországi ceremónia bekerült a legdrágább esküvők közé.














A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr537038655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása