Rouge

Rouge

Ivanka Trump és Jared Kushner esküvője

2010. május 14. - GlitterBaby
 



A Donald Trump bedminsteri golfklubjában tartott ceremónián az ötszáz meghívott vendég előtt kötötte össze életét 2009 októberében Ivanka Trump és Jared Kushner.






Ivanka Trump a New York-i milliárdos ingatlanvállalkozó Ivana Trumppal kötött házasságából született gyermeke. Ivanka sikeres üzletasszony: apja The Celebrity Apprentice című valóságshowjának társműsorvezetője, ingatlanvállakozásának aligazgatója, és az Ivanka Trump Collection ékszervállalkozás feje.





A 28 éves Jared Kushner a The New York Observer kiadója, a Kushner Company ingatlanokkal foglalkozó vállalat egyik igazgatója.
Az elit menyegzőn több híresség is részt vett, többek között Russel Crowe, Natalie Portman, Barbara Walters, New York egykori és jelenlegi polgármestere: Rudy Giuliani és a Regis Philbin.
Ivanka esküvői ruháját Vera Wang dizájner tervezte: a ruhaköltemény 130 000 dollárba (több, mint 23 millió forintba) került, a csepp alakú gyémánt fülbevalókat Ivanka Trump saját tervezésű gyémántkollekciójából választották ki.






A jeles napra az örökösnő „Ivanka és Jared" feliratú Havaianas Swarovski kristályos papucsot ajándékozott a vendégeknek.








A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr187038631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása