Rouge

Rouge

Heidi Montag és Spencer Pratt esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby
   


  
 

A színész és énekesnő Heidi Montag (The Hills) 2006-ban kezdett el randizgatni a tévés személyiség Spencer Prattel. 2007 májusában be is jelentették eljegyzésüket, azonban decemberben a párocska váratlanul szakított. Spencer egy rádióműsorban sírta el, hogy még mindig szereti Heidit, és vissza akarja kapni. Ez sikerült is neki, nem is akárhogyan. Nem sokkal később már az esküvőt tervezték, nem is egyet, hanem kettőt.

Az első ceremóniára Mexikóban került sor 2008.november 20-án. A ceremóniára egy családtag sem volt meghívva, és csupán 15 percig tartott az egész.



Képek a mexikói esküvőről:


A menyasszony készülődik



Az esküvő



A boldog pár



Ám a törvények szerint ez nem számított hivatalos esküvőnek, ezért öt hónappal később 2009 áprilisában Pasadenában Kaliforniában is tartottak egy esküvőt, amin már minden hozzátartozójuk és barátjuk megjelent. Heidi egy fehér Monique Lhullier mennyasszonyi ruhát viselt, és millió dollárnyi értékű gyémántékszerekkel.




A templomi esküvő



 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr377038689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása