Rouge

Rouge

Nicole Kidman és Keith Urban esküvője

2010. május 11. - GlitterBaby
 


Valóságos nemzeti ünnep volt Nicole Kidman és Keith Urban 2006-os esküvője Sydneyben. A rendőrségnek biztonsági kordonnal kellett visszatartania a több száz érdeklődőt és a nemzetközi sajtó munkatársait a helyszíntől, az ausztrál tévé pedig részletesen beszámolt az eseményről. Ha a nemzeti büszkeség nem lett volna elég a felhajtáshoz, a szertartáson megjelent 230 vendég közt lévő jópár baráti celebritás is biztosította az érdeklődést. Többek közt Russel Crowe, Hugh Jackman, Baz Luhrmann aki a színésznőt az Oscar-nyertes Moulin Rouge-ban rendezte -, Meryl Streep, Renee Zellweger, Naomi Watts is a megjelentek közt volt, de Rupert Murdoch médiacézár se maradhatott ki.
Kidman délután fél hatkor érkezett krémfehér Rolls Royce-on a sydney-i kikötő feletti domboldalban lévő, óceánra néző homokkő kápolnához.


Az esküvő helyszíne, és az érkező menyasszony


Az akkor 39 éves menyasszony elefántcsontszínű Balenciaga-esküvői ruhát viselt fátyollal, menyasszonyi csokra fehér rózsákból készült.
A színésznőt jónevű pszichológus édesapja vezette az oltárhoz. Vőlegénye, Urban érkezése kevesebb figyelmet keltett, már-már diszkréten sikerült megközelítenie a helyszínt, a menyasszonyi Rollst bezzeg helikopterek követték át a városon.
A vőlegény érkezésekor azonnal dalra fakadt: romantikus szerenádot adott menyasszonyának, akinek a Making Memories of Us című számát énekelte. Urban egyébként countryzenész. Ezután még Hugh Jackman, valamint az egykori Crowded House-énekes Neil Finn is elénekelt egy-egy számot a gótikus stílusú kápolnában.
Az egyórás, gyertyafényes szertartás végét harangzúgás jelezte. A pár ezután annyit nyilatkozott: szeretnénk mindenkinek megköszönni Ausztráliában és világszerte azt a sok jókívánságot, amit küldtek.


Az ifjú pár


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr57038701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása