Rouge

Rouge

Tom Cruise és Katie Holmes esküvője

2010. május 11. - GlitterBaby
 

 



Tom Cruise és Katie Holmes 2006-ban a hollywoodi mértékkel mérve tulajdonképp szűkkörű, mindössze 150 meghívottal körített esküvői ceremóniáját a 15. században épült Odeschalchi-kastély rózsákkal díszített, gyertyafényes Fegyverek Termében tartották.



A helyszín



A kastélyt az alkalomra vörös-fehérrel díszítették, a környék útjait is felújították a limuzinoknak. Holmes már négy órával a szertartás előtt megérkezett, szemtanúk szerint kicsit el is ázott, de a helyi hit szerint ez szerencsét hoz a menyasszonynak. A párt George Armani öltöztette a nagy alkalomra: Katie Holmes váll nélküli, kristályokkal gazdagon hímzett, pezsgőszínű menyasszonyi ruhát és elefántcsontszín fátylat, Cruise pedig szmokingot viselt.




Katie ruhájának tervei a ceremóniára és a fogadásra 

 
 
A szertartás az előzetesen beígértek szerint, a szcientológiai vallás eljárásrendje alapján zajlott, Cruise tanúja pedig maga az egyház jelenlegi első embere, David Miscavige volt. A beszámolók szerint a pár dobok hangjára vonult be, és mégiscsak a híres olasz tenor, Andrea Bocelli köszöntötte őket az Ave Mariával, bár ezt pár nappal ezelőtt az énekes cáfolta. Cruise-nak meg kellett ígérnie, hogy egészségben-betegségben is kitart felesége mellett, míg Holmesnak arra kellett megesküdnie, hogy boldoggá teszi férjét. Ez eddig hasonlít a hagyományos esküvői szertartáshoz, de attól eltérő elemek is akadtak: a szcientológus férj kötelessége például, hogy biztosítson asszonya számára "ruhákat, ételt, tengernyi boldogságot és minden firlefrancot, serpenyőt, fésűt, macskát", az ifjú arának pedig eszébe idézték, hogy "a fiatal férfiak szabadok, és néha megfeledkezhetnek ígéreteikről".
Természetesen ez az esemény sem volt mentes a párra jellemző barokkosan túlzó gesztusoktól: a szertartás végén olyan hosszas hitvesi csókba bonyolódtak, hogy a vendégeknek kellett "Állj! Állj! Hagyjátok már abba!" kiáltásokkal leállítani őket. A szertartás végül tűzijátékkal és hajnalig tartó mulatozással ért véget.






Az ötemeletes, fehér csokoládéval, marcipánnal és csokoládé-reszelékkel borított menyasszonyi torta



Részt vett a szertartáson a pár esküvői ruháját tervező Giorgio Armani is, aki unokahúga kíséretében jelent meg, és szó volt még a saját magánrepülőjén érkező John Travolta-Kelly Preston házaspárról, Russel Crowe-ról és Steven Spielbergről is, de a roppant nagy diszkréciónak köszönhetően végül nem derült ki, valóban eljöttek-e. Cruise exneje, Nicole Kidman terhességére hivatkozva nem vállalkozott a repülőútra, csak jókívánságairól biztosította elvált férjét és annak új nejét.
De biztosan megjelent a ceremónián a Jennifer Lopez-Marc Anthony, Brooke Shields-Chris Henchey, Will Smith-Jada Pinkett Smith, Jim Carrey - Jenny McCarthy páros, a színésznő Jenna Elfman és Victoria Beckham is.
Házasságuk alatt örökbefogadott gyermekeik, a 11 éves Isabel és a 10 éves Connor azonban szintén részt vettek az esküvőn, ahogy Cruise és Holmes közös kislánya, a héthónapos Suri is.


A vendégek





 


A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr357038695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása