Rouge

Rouge

Marcia Cross és Tom Mahoney esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby







44 éves koráig várt a férjhezmenetellel Marcia Cross, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője, aki 2006-ban esküdött örök hűséget Tom Mahoney Eva Longoria, a Született feleségek kikapós Gabrielle-je örült kolléganője elhatározásának: "Annyira örülök annak, hogy Marcia végre talált valakit, akivel ennyire boldog. Láthatóan a fellegekben jár."




A szertartáson


A szertartást egy kaliforniai kisvárosban tartották, a 200 meghívott között volt Felicity Huffmann és Eva Longoria, akik Cross-szal játszanak együtt a Született feleségekben, természetesen a párjukkal - William H. Macy színésszel és Tony Parker kosárlabdázóval - együtt. Marcia és másik Született feleségek-beli kolleganője Teri Hatcher köztudottan utálják egymást. Ezért a színésznő nem egy szervezési malőr miatt, hanem szándékosan nem lett meghívva a kézfogóra.



Marcia kolleganői is hivatalosak voltak az esküvőre



A menyasszony egy különleges Reem Acra ruhát viselt, és szinte minden ismerőse gyermekét, összesen hét kislányt kértek fel koszorúslánynak. Valószínű, hogy minden romantikus álmát ebbe az egy napba sűrítette bele Marcia Cross, hiszen éppen eleget várt a fehér ruhás nagy napig.







A templomi esküvő utáni mulatságra igen előkelő helyen, a helyi Ritz Carlton hotel báltermeiben került sor.





A nászéjszakát pedig, a hírek szerint, a Tournament of Roses elnevezésű lakosztályban töltötte az ifjú pár.
A színésznő és az akkor 48 éves kedvese - akinek szintén ez az első házassága – 2005 márciusában ismerkedtek meg, az eljegyzésük pedig augusztusban volt.
"Nagyon boldog vagyok, hogy egybekeltem Tommal. Szerencsére az esküvő is jól sikerült, aminek azért örülök különösen, mert rengeteg munkám volt benne. Bár a feladatot kiadtam egy esküvőszervező cégnek, de nem voltam velük elégedett, így még időben átvettem az irányítást. Úgy érzem, mind a kétszáz vendég remekül szórakozott" - mondja lelkesen Marcia.




A pár szárnyalt a boldogságtól, amikor megtudták, hogy Marcia kisbabát vár. 2007. február 20-án az akkor 45 éves Marcia világra hozta ikerlányaikat, Edent és Savannaht.


A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr767038667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása