Rouge

Rouge

Flavio Briatore és Elisabetta Gregoraci esküvője

2010. május 14. - GlitterBaby







A Forma 1-es csapatfőnök és híres playboy Flavio Briatore (mellesleg Heidi Klum lányának apja) és a nála 30 évvel fiatalabb ismert olasz modell, szépségkirálynő és tévésztár Elisabetta Gregoraci 2008 júniusában mondták ki a boldogító igent.
A szertartáson, melyen a Duran Duran szolgáltatta a zenét, olyan hírességek jelentek meg, mint Fernando Alonso, Bernie Ecclestone, Jean Todt, az angol futballválogatott kapitánya, Fabio Capello, az olasz világbajnok válogatott vezetője, Marcello Lippi, az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi, és az egykori spanyol miniszterelnök, Jose Maria Aznar.
Az esemény helyszínéül, melyet az olasz lapok csak az "év esküvőjének" tituláltak, a Vatikántól nem messze fekvő Sassia templom szolgált.






A 28 éves mennyasszony egy Roberto Cavalli spagettipántos fehér ruhát viselt csipkefátyollal. Ugyancsak az olasz divatkreátor tervezte Elisabetta két esti partyruháját, ami egy merész piros miniruha volt és egy gyöngyházszürke Swarowski kristályokkal kirakott estélyiruha volt.




Elisabetta ruhája a templomi esküvőn




Briatore elmaradhatatlan kék napszemüvegében vonul be a templomba.




Néhány kép az esküvőről:









A ceremónia után a kétszeres Forma 1-es világbajnok, Fernando Alonso fuvarozta el az újdonsült házaspárt a reggelig tartó mulatság helyszínéül szolgáló Castello di Torcrescenzához.





A ceremónia után a vendégek a kastélyba voltak hivatalosak vacsorára.





A partyn a Duran Duran szolgáltatta a zenét. Az esküvői menü pedig: lazac-tartár, zöldséges risotto, cukkini garnéla rákkal, tengeri süllő babbal és petrezselymes burgonyával.

Az ifjú pár a partin:



A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr627038641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása