Rouge

Rouge

Sophia Bush és Chad Michael Murray esküvője

2010. május 14. - GlitterBaby






Chad Michael Murray és Sophia Bush a One Tree Hill - Tuti Gimi forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba, Chad állítása szerint ez szerelem volt első látásra és egyből tudta, hogy Sophie lesz az igazi így hát gyertyákból rakatta ki a kérdést akkori kedvesének, a lány persze igen-t mondott.
2005. április 16-án össze is házasodtak a Hotel Casa del Mar -ban Santa Monicában a nyilvánosság kizárásával. A mennyasszony egy Vera Wang ruhát viselt, míg a vőlegény egy Ralph Lauren öltönyt. A mennyasszonyi csokor pedig fehér kálából állt.





Az udvart, ahol a házasságkötés zajlott, több száz sárga és piros rózsaszirommal borították be, a vacsora pedig kizárólag tengeri herkentyűkből állt.
Az ifjú pár első tánca Frank Sinatra “That’s All” című számára történt. Az esküvői tortájuk pedig egy négyemeletes sárga-narancs-zöld virágokkal díszített édesség volt.


A nagy szerelem nem tartott sokáig hisz rá 5 hónappal el is váltak. Van aki úgy tartja, Chad megcsalta Sophiát a "Viasztestek" forgatása alatt Paris Hiltonnal ezért Sophie beadta a vállópert, de sokan gondolják úgy hgy egyszerűen csak nem illettek össze, és jobbnak látták ha elvállnak illetve egy kevesen Sophiát is vádolgatták hogy esetleg ő csalta meg Chadet
„Sophia úgy ment bele a házasságba, hogy hitt annak szentségében, ebben a nézetében viszont Chad nem osztozott.” – mondta Bush egy barátja a People magazinnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr357038629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása