Rouge

Rouge

Amanda Righetti és Jordan Alan esküvője

2010. május 13. - GlitterBaby







Amanda Righetti színésznő (A mentalista, Narancsvidék – ő játszotta Kirsten testvérér Hailey-t, Visszatérés a Kísértet-hegyre, Reunion) 2006. április 29-én ment hozzá rendező kedveséhez, a nála 16 évvel idősebb rendező Jordan Alanhez. A pár a Narancsvidék forgatása alatt szeretett egymásba.
Amanda egy Romona Keveza mennyasszonyi ruhát viselt egyszerű fátyollal és egy fejfedőt, amit a nagymamájától örökölt, aki ezt viselte 1935-ben az esküvőjén. A hatást egy egyszerű gyöngysorral egészítette ki.




Amanda jegygyűrűje egy 1926-ban készült 2,5 karátos gyémánt-zafír ékszer, míg Jordané egy platinagyűrű, amibe belegravírozatatta az „amíg a halál el nem választ” mondatot.





A szertartást hawaii tradíciók szerint tartották meg.




Amanda koszorúslánya a Reunion-beli kolleganője Alexa Davalos színésznő volt (Ellenállók, Riddick-A sötétség krónikája), aki egy Empire-stílusú ruhát viselt.




A tradícionális esküvői torta helyett a pár minitortákat rendelt, amiket olyan íriszekkel díszítettek, amilyen a mennyasszonyi csokorban is volt.






  Forrás: InStyle

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr807038643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása