Rouge

Rouge

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby







Sztáresküvőre gyűlt egybe Ellen DeGeneres otthonában, Los Angeles-ben 2008 augusztusában a műsorvezető családja és barátai. A csinos, leszbikus sztár elvette barátnőjét, Portia de Rossi színésznőt.
A már ötvenedik ikszet is betöltött Ellen és Portia saját maguk írta fogadalmakat olvastak fel a mindössze 19 emberből álló vendégsereg előtt. Mind a ketten Zac Posen kreációt viseltek a nagy napon.




A csinos Ellen DeGeneres a szakmájában régi motorosnak számít. Beszélgetős műsorával ezreket vonz a képernyő elé: nem csoda, hogy már négy Emmy-díj birtokosa. A szőkeség humoristaként indította karrierjét, ám a beszélgetős show-i nyomán tett szert igazi népszerűségre. Portia több sorozatban, többek között az Ally McBealban, Az ítélet: családban, illetve a Kés/Alattban.

Néhány kép az esküvőről:

Az esküvői helyszín és a díszítés





Portia készülődése




Az ifjú pár






Az esküvő utáni fogadás







A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr857038661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása