Rouge

Rouge

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault esküvője

2010. május 13. - GlitterBaby







A mexikói születésű Salma Hayek színésznő és francia üzletember férje, Francois-Henri Pinault hosszú ideig tartó se veled se nélküled kapcsolat után 2009-ben Valentin napon mondták ki a boldogító igent titokban.
A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos Velencében mondta ki ezúttal a boldogító igent pompázatos esküvő közepette. A La Fenice színházban valódi velencei karneváli stílusban megrendezett kézfogón a pár kétéves kislányuk Valentina Paloma kíséretében jelent meg. Salma egy gyönyörű Balenciaga esküvői ruhát viselt az eseményen.





A vasárnapi olasz napilapok szerint a maskarás esküvői bálon számtalan híresség vett részt, köztük Bono, a U2 frontembere, Ashley Judd, Charlize Theron és Penelopé Cruz hollywoodi színészek, valamint Jacques Chirac volt francia államfő.







A színésznő és az üzletember 2006-ban ismerte meg egymást Velencében, nem sokkal később jelentették be eljegyzésüket, 2007 márciusában pedig megszületett kislányuk.
A 46 éves Pinault a francia Pinault Printemps Redoute (PPR) vállalat elnöke, birodalmába olyan cikkek tartoznak mint a luxusmárka Gucci és a sportszergyártó Puma. A nála négy évvel fiatalabb világhírű színésznőt többek között a Frida című filmből ismerheti a közönség, amelyért Oscar-díjra is jelölték.
Az első, Valentin napi esküvőt Párizsban rendezték a legnagyobb titoktartásban.


  

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr507038653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása