Rouge

Rouge

Ashlee Simpson és Pete Wentz esküvője

2010. május 11. - GlitterBaby
 







Ashlee Simpson és Pete Wentz 2008 májusi esküvője úgy tűnt, hogy röptében lett megtervezve, de még így is komoly összegeket a különleges napra.
Az esküvő Alíz csodaországban tematika alapján lett megrendezve.


A meghívó



Bár pénzt takarítottak meg azáltal, hogy Ashlee szüleinek házában tartották a partit és Joe Simpson adta őket össze, majdnem 500.000 dollárt költöttek az álomesküvőre. (kb. 100 millió forint!!!)




A szertartás


Ashlee egy egy elefántcsontszínű Monique L'huillier ruhát viselt a nagy napon, míg koszorúslányai (köztük testvére, Jessica) fekete Vera Wang ruhakölteményt.





Miután megvolt a fotózás, a menyasszony felkapott egy szexi fekete estélyi ruhát és egész éjjel táncolt. "Sikerült elég jól elrejtenie a terhességét. - mondja a forrás. - Igazán nem tűnt terhesnek."



A vendégek közt volt Nicole Richie és Joel Madden is


Jessica és akkori párja, Tony Romo is jól érezte magát az esküvőn




Az esküvői torta igen különleges volt. Sam Godfrey, egy jóhírű los angeles-i cukrász készítette. Három ízű volt: csokoládés, vaníliás és málnás.






  

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr237038699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása