Rouge

Rouge

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. esküvője

2010. május 11. - GlitterBaby
 



Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr., 2002. szeptember 1-én a legteljesebb diszkrécióban mondták ki a boldogító igent.
A ceremóniát, Sarah és Freddie egy idillikus és paradicsomszerű környezetbe képzelték el. Épp ezért, úgy döntöttek, elhagyják az USA-t, hogy Mexikóban tartsák az esküvőjüket, az El Careyes Beach Resort luxus hotelben.



A helyszín



A csillogó, nagy vendégszámú Hollywoodi esküvőkkel ellentétben, a pár egy egyszerű és titkos ceremóniára vágyott. Csak a szűk család, illetve közeli barátok ünnepelhettek velük ezen a napon. Shannen Doherty, Sarah közeli barátnője, volt a kevés hírességek egyike, akit meghívtak az esküvőre. Sarah még Buffys kollégáit sem hívta meg az eseményre
Sarah egy pompás Vera Wang ruhában tette meg az első lépéseket az oltár felé, számos gyertya által megvilágítva. A „Buffy” sztárját körbevették koszorúslányai és tanúja, Lindsay Sloane, Nicole King, Caeyn Bardunias, a legjobb barátai.
Mindössze egy rózsaszín orchideákból álló csokor volt nála, és Sarah egyszerűen ragyogott. Az oltárnál csatlakozott Freddiehez, aki fehér öltönyt viselt és a gomblyukában egy kis csokor virág volt tűzve.




A menyassszony és koszorúslányai




A ceremónia



Pazar vacsora várta a vendégeket a szertartás után: mignon filet (francia), homár, shish kebab, mellé rizs köretnek és mindez meglocsolva pezsgővel. Később feltűnt az óriási esküvői torta, amiket vörös rózsákkal tettek még pompásabbá.






Sarahnak jutott a megtisztelő feladat, hogy felvágja a tortát, és figyelt rá, hogy Freddie vele együtt kóstolja meg. Az ünnepség később kint folytatódott, mikor a kegyes időjárás engedte a vendégeket, hogy táncoljanak az együttes zenéjére.
Ahogy egyre jobban szórakoztak, Sarah egy gyöngykirakású ruhára cserélte esküvői ruháját, Freddie pedig cipőitől megválva, mezítláb táncolt tovább. Az est végén pedig a vendégek rózsaszín szirmokat és konfettit szórtak az ifjú párra.




 


A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr57038697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása