Rouge

Rouge

Donald Trump és Melania Knauss esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby


 




Donald Trump milliárdos és a nála 28 évvel fiatalabb szlovén modell Melania Knauss 2005-ben kötöttek házasságot.Trumpnak a negyedik házassága volt ez.

Trump és a modell 1999-ben ismerkedtek meg egy divatbemutatón, de egy évvel később szakítottak. Későnbb azonban kibékültek, és 2004-ben megtörtént a lánykérés.
Donald és Melania a floridai Palm Beachen Bethesda-by-the-Sea templomban esküdtek meg, méghozzá olyan neves meghívottak jelenlétében, mint Hillary Clinton, Shaquille O'Neal, Heidi Klum, Rudolph Giuliani, volt New York-i polgármester, a fellépők között pedig Billy Joel is szerepelt.






Melania nem bízta a véltlenre a ruhája kiválasztását, ugyanis a legjobbat akarta. A világ egyik legcsodálatosabb menyasszonyi ruhájának kiválasztására az amerikai Vogue munkatársa, Andre Leon Talley és Sally Singer bíztatta fel Melania Knausst, aki végül emellett a mesebeli Christian Dior Couture-ruha mellett döntött.
Találgatások szerint Trumpnak kb. 100-200ezer dollárjába került a ruhacsoda, amely tizenhárom lábnyi hosszú uszállyal és 16 lábnyi hosszú fátyollal volt felszerelve. A Dior-műhely csapatának összesen 1000 órájába került a ruha elkészítése, 550 órán keresztül varrták fel a gyémántos kristálydíszeket és négy ember kellett ahhoz, hogy a ruhát Miami városán keresztül átszállítsák az esküvő helyszínére. Állítólag felhívták Melania figyelmét arra, hogy a ruha viselése előtt fogyasszon bőséges reggelit, hogy legyen ereje viselni az igen súlyos ruhakölteményt. Melania titokban érkezett meg az esküvő helyszínére, ahol felöltötte a ruhát, majd bepréselte magát Trump egyik Maybach Mercedes limuzinjába, amely felvezette a bevonulás helyszínére. Később, hogy megkímélje magát és a ruhát a mulatság mellékeseményeitől, a vacsorára már lecserélte egy sokkal szerényebb, de szintén designer-ruhára, egy Vera Wang-eskövői ruhára.







Az, hogy az amerikai milliomos a lakodalmat saját, Mar-a-Lago névre keresztelt 42 millió dollárt érő klubjában tartotta, talán költségkímélő tényezőnek tűnik, de a dekorációként felhasznált 10 ezer szál virág, a fogásokat elkészítő 45 szakács, a 200 ezer dolláros menyasszonyi ruha és a 90 kilogrammos Grand Marnier torta cseppet sem hétköznapi esküvői adatokat tükröző számok.


Mar-a-Lago, a parti helyszíne:








Trump és gyermekei a nagy napon



Az ifjú pár a Clinton házaspárral



A menyasszony és Simon Cowell



Az ötemeletes esküvői torta, amit Grand Manier vajkrémmel töltöttek



A párnak azóta született egy kisfia Barron William Trump.









A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr187038669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása