Rouge

Rouge

Katherine Heigl és Josh Kelley esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby

    





Egy nappal 2007 karácsonya előtt ment férjhez a Grace Klinika című sorozat Izzy-je. Az akkor 29 éves Katherine Heigl színésznő vasárnap mondta ki a boldogító igent a zenész Josh Kelleynek.

A vendégek között helyet foglaltak a sorozatbeli kollégák is. Az esküvőt Utah államban tartották, szerény körülmények között téli témában. Katherine fehérben volt, és völegényének egyik dalára vonult az oltár elé, amelyet egy vonósnégyes adott elő.



Az esküvői díszítés téli stílusban



Heigl egy $8,000 –os Oscar de la Renta ruhát választott az alkalomra és az ötvenes évek inspirálta a kinézetét. Katherine tartott attól, hogy az emberek meglátják az esküvői ruhájában. "Paranoiásnak éreztem magam abban a ruhában, sokkal paranoiásabbnak, mint valaha. Hogy ez miért ilyen fontos? Sokszor fotóztak már elegáns ruhákban, mindig dagadtnak éreztem magam, és az esküvői ruhámmal ugyanez volt a helyzet!" Heigl nem csak a ruhájával volt elégedetlen, az esküvő előtt barnítóspray-t használt, hogy legyen egy kis színe: "Tél közepén esküdtünk, barnítóspray-t használtam. Ha nem tartottam volna ennyire a fotósoktól, nem csináltam volna ekkora felhajtást!"






Az ifjú pár a barátokkal:





Az esküvői torta:










A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr997038681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása