Rouge

Rouge

Mariah Carey és Nick Cannon esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby

 







Maria Carey és Nick Cannon titokban tartott esküvője 2008. április 30-án Eleuthera-n volt, ami a Bahamák egyik szigete, és az énekesnőnek van egy háza is ott. A New York Post magazin szerint a pár mindössze 6 hete volt együtt, és a köztük lévő korkülönbség nem elhanyagolható, hiszen az esküvő időpontjában Mariah 38 éves, az újdonsült férj, Nick pedig 27 volt.
Állítólag akkor jöttek össze, amikor Nick megrendezte Mariah Bye-bye című videóklipjét.
A tengerparti naplementében tartott esküvőre 24 vendég volt meghívva. Mariah egy fehér Nile Cmylo tervezte ruhát viselt Christian Louboutin arany cipővel, Nick pedig Balenciaga-t.


Néhány kép az ifjú párról:









Az énekesnőnek korábban egy házassága már megbukott. A zenei mogul, Tommy Mottola felesége volt, 1998-ban váltak el meglehetősen viharos körülmények közepette. Nick Cannon sem kezdő a nősülésben és a válásban. Előző házassága Selita Ebanks Victoria’s Secret-modellel csupán 5 hónapig tartott.



A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr707038671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása