Rouge

Rouge

Kendra Wilkinson és Hank Baskett esküvője

2010. május 12. - GlitterBaby


 





Háromszáz vendég jelenlétében, a Playboy-villában ment férjhez Kendra Wilkinson, Hugh Hefner volt barátnője 2009.júniusában. A fiatal Playmate Hank Baskett amerikai focistával kötötte össze az életét, akivel azév karácsonyra várták első gyermeküket.


Az esküvő helyszíne



Kendra a szabad ég alatt, egy 100 ezer dolláros (közel 20 millió forintos) menyasszonyi ruhában mondta ki az igent. Nemcsak ő, hanem a vőlegény is fehérben állt a virágokkal díszített oltárhoz. A vendégek között ott volt Hugh Hefner is, akivel Kendra korábban több évig együtt élt, és csak nemrég szakítottak.
„Boldogabb már nem is lehetnék.” – ecsetelte, milyen érzés volt barátnőjét az oltár előtt látni egy másik férfi oldalán.
A playmate egyik koszorúslánya nem más volt, mint Holly Madison, akivel együtt éltek a Playboy-villában. Holly a zártkörű esküvőről később annyit mondott a People magazinnak: gyönyörű volt a ceremónia, Kendra pedig úgy nézett ki, mint egy hercegnő.



Kendra esküvői ruhája és ékszerei
Az ifjú mennyasszony. Kendra Christian Louboutin cipővel és Michael Bain gyémántokkal tette tökéletessé az összhatást. Kendra stylistja Sharon Bishop elmondta, hogy Jessica Simpson egykori esküvői frizurája ihlette Kendra fodrászát meg.





Kendra koszorúslányai, köztük Holly és Bridget társaságában


A szertartás


Az esküvő utáni bulin Kendra Hugh Heffnerrel is táncolt





 

A bejegyzés trackback címe:

https://rouge.blog.hu/api/trackback/id/tr137038685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása